Çelik takılar İle İlgili Herşey 01

Çelik takılar İle İlgili Herşey 01

Çelik Takılar İle İlgili Herşey

Çelik takılar ile ilgili herşey adlı bu yazımızdan sonra çelik takılarla ilgili aklınızda olan herşey cevaplanmış olacaktır. Çelik Takılara Neden İlgi Arttı? Çelik Takılar Kararır mı ? Çelik Takıların Gerçek olduğu nasıl anlaşılır?

Çelik Takılar Kararır Mı ?

316L çelik  krom içerdiği için paslanmaz ve kararmaz. Bu takılar alerji yapmaz fakat nadir görülsede bazı kişilerde görülebilir, bu kişinin kendi sağlığı ve ter yapısı ile ilgilidir. Bu kişilerin hiçbir takıyı takmaması ve doktor tavsiyesi ile hareket etmesi önerilir.

Çelik Takılar Suya Dayanıklı mı?

Çelik  yıllarca kullanım ömrüne sahiptir, suya dayanıklıdır,kararmaz,paslanmaz veya beyazlamazlar. Bu sayede denize, havuza ya da duşa girerken takılarınızı çıkarmanız gerekmez. Hatta takıların kirlenmesi ya da tozlanması durumunda yıkama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Terleme veya parfüm gibi ürünlerin kullanımı durumundan etkilenmezler.BiLi Accessories, takı ve aksesuar ürünlerini sizin için sunmaktadır. Hayatınıza şıklık katmak adına tüm çelik takıları Mağazamızda inceleyebilirsiniz.

Çelik Takıların Gerçek olduğu nasıl anlaşılır?

Çelik takılar sert bir yapıdadır, bu nedenle kolay kolay bükülmezler ve kırılmazlar. Bir takının çelik olduğunu anlamanın en iyi yolu Spektrometre analizi yaparak takının çelik takı olup olmadığı anlamaktır.

Çelik Takılara Neden İlgi Arttı ?

Altın ve gümüş fiyatlarının yükselmesi çelik takılara olan ilgiyi arttırdı. Bunu yanı sıra çelik takıların paslanmaması, kararmaması ve uzun yıllar parlaklığını koruması nedeniyle çelik takılar tercih edilmektedir. Gümüş değerli maden olarak bilinmektedir fakat geri satarken değersizdir ve çok ucuza satılır. Gümüş takılar çelik takıların aksine kararma yapar. Çelik takılarda ise renk bozulmaz, parlaklığını bozmaz ve şık durur.

Bu gönderiyi paylaş